Inspiration och motivation genom våra historier…

Vi har föreläst och inspirerat under UF-galor och bolagsstämmor, stått på scen inför tusentals kommunpolitiker ena dagen och utbildat ungdomar på skolor och fritidsgårdar nästa. Vi peppar genom våra egna stories som självlärda samhällsentreprenörer, för att i nästa stund ge strukturerad utbildning i entreprenörskap, social innovation, ekologisk hållbarhet, hub-byggande m.m. och slutligen processleda team genom idéutveckling, projektplanering och problemlösning.

Våra föreläsningar justeras och anpassas efter sammanhang, publik och kunders önskemål, både tids- och innehållsmässigt. Kontakta oss för skräddarsytt förslag och offert.

föreläsningar-kollage

Vi har också ett par färdiga och paketerade föreläsningar:

  • Här slutar allmän väg (20-30 min): En story om två blyga och frustrerade landsbygdstjejer som drabbas av klimatångest, tar saken i egna händer och skapar sina egna drömföretag. En hoppfull och glädjefylld berättelse, men samtidigt en föreläsning som lyfter de problem som finns i dagens (skol)system, vikten av streetsmart lärande samt ger konkreta tips på hur vuxenvärlden kan jobba mer inkluderande och motiverande med ungdomar.