Personlig träning i hur DU kan rädda världen.

Genom ett flertal av våra projekt kan du som är ung och har egna affärs-/projektidéer få stöd i form av mentorskap, rådgivning och coaching. Vi har en lång historia av att stötta och peppa unga entreprenörer, ledare och changemakers till att nå sina mål, skapa sina egna drömjobb, genomföra projekt och komma ur utanförskap och oönskad vardag. Vår styrka ligger att vi kan målgruppen utan och innan – vi är själva relativt unga och har gjort exakt den där fantastiska och läskiga resan när man ska hitta sig själv och sitt kall. Vi har lärt oss av framgångar och misstag, men är medvetna om hur värdefullt det är att ha någon som lyssnar, som kan ge tips och råd och hålla en i handen när det behövs.

coaching_ungtkollage

VÅRA COACHINGPLATTFORMAR

  • Live Green – Karlskrona: Har du en idé som förbättrar samhället, har du utvecklat en hållbar produkt eller är du intresserad av att arbeta med en miljövänlig musikfestival?
  • Imagine Sweden – Uddevalla: Brinner du för kultur, miljö, jämställdhet, integration och mångfald? Var med och bygg upp Riksfinalen för Sveriges och världens största tävling för unga musiker!
  • Den E Vi – Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jokkmokk: Vi identifierar och lyfter unga förebilder i våra nätverk och digitala plattformar. Dessutom har vi  resurser för att stötta ungdomsdrivna projekt som motverkar utanförskap (med fokus på unga i förorter och glesbygd).